Підготовка до гірськолижного сезону, снігова гармата

12 серпня 2013

Снігова пушка

На гірскому схилі поблизу "Смерекового двору" розпочато будівництво нового підйомника та водяної магістралі з подальшим встановленням сніжної гармати для покриття схилу снігом, незалежно від примх погоди.

Снігова гармата — пристрій для виробництва штучного снігу. При роботі «гармата» дрібно розпорошує воду, яка потім замерзає, перетворюючись на сніг. Замерзлі краплі води виходять при розпиленні води спеціальними форсунками у вільний повітряний простір, який має мінусову температуру (від -1,5 градусів Цельсія). Середня продуктивність снігової гармати - 120 м3 снігу на годину. За звичай снігові гармати використовуються на гірськолижних курортах, доповнюючи або замінюючи природний сніжний покрив і дозволяючи продовжити гірськолижний сезон.

Дивіться також:

Смачна країна на Закарпатті

Телеведучий Костянтин Грубич з каналом "Смачна країна", присвяченим українській національній кухні, завітав до нас на Закарпаття у Жденієво. Цього разу, приготуємо котлету по-мукачівськи. А як говорить Костянтин, готувати такі страви може кожен! Навіть чоловік без особливих куховарських навичок :))

Детальніше »»»

Розпочато будівельні роботи по укріпленню берегу гірської річки навпроти "Смерекового двору" з метою облагородити берег для відпочинку, а на річці створити греблю зі штучним водоспадом та заводдю для купання.

Детальніше »»»

До уваги відвідувачів сайту та відпочиваючих: готель "Смерековий двір" не працює з жодним з туристичних агентств на предмет замовлення та бронювання місць. Бронювання відбувається за домовленністю безпосередньо з адміністрацією готелю за контактними телефонами з сайту готеля. Усі розрахунки відпочиваючі сплачують безпосередньо готелю.

Детальніше »»»