"Ні" туристичним агенціям!

30 вересня 2013

До уваги відвідувачів сайту та відпочиваючих: готель "Смерековий двір" не працює з жодним з туристичних агентств на предмет замовлення та бронювання місць. Бронювання відбувається за домовленністю безпосередньо з адміністрацією готелю за контактними телефонами з сайту готеля. Усі розрахунки відпочиваючі сплачують безпосередньо готелю.

Наші відпочиваючі повідомляли про незручності та марно згаяний час при спробі замовити відпочинок в нашому готелі через туроператорів та туристичні агенції. Спочатку ми не розуміли про що йде мова, так як ніяких домовленностей ні з ким не існувало, та й навряд це можливо, так як розрахунок відбувається на місці в готелі. Про те, зі свого боку ми спробували розібратись в цій сутуації, та виявили, що матеріали з сайту, було просто розтиражовано по багатьом сайтам туристичних агенцій, таких як туристичний оператор "Туристична компанія Янтарний берег", служба бронювання готелей «Компанія Хотелс Груп», та багатьом іншим київським туристичним агенціям. З матеріалів нашого сайту було видалено наші телефони та посилання на офіційний сайт готеля. На то місць були розміщенні свої контактні дані та свої пропозиції бронювання місць в нашому готелі.

На щастя ніхто не поскаржився, що був ошуканий і з нього було взято такими агенціями кошти за послуги бронювання, проте хочемо застерегти усіх від можливих незручностей та повідомити бажаючих зупинитись в готелі "Смерековий двір", щоб звертались безпосередньо до адміністрації нашого готелю.

Зповагою та любо'ю, адміністрація готелю "Смерековий двір".

Дивіться також:

На гірскому схилі поблизу "Смерекового двору" розпочато будівництво нового підйомника та водяної магістралі з подальшим встановленням сніжної гармати для покриття схилу снігом, незалежно від примх погоди.

Детальніше »»»

Розпочато будівельні роботи по укріпленню берегу гірської річки навпроти "Смерекового двору" з метою облагородити берег для відпочинку, а на річці створити греблю зі штучним водоспадом та заводдю для купання.

Детальніше »»»